Top-lista.com

Turizam i Putovanja

Slučajno izabrani site

Slijedeće osvježavanje liste: 10.02.2016 13:00

MojSmjestaj.hr - Privatni smjestaj u Hrvatskoj
Turisticki katalog sa ponudom apartmana i soba u hrvatskoj. Preko 1500 apartmana. Direktan kontakt sa gostom i najnize cijene.

POREDAK SITE INFO UNUTRA VAN
1. Jeftino putovanje
Kako na jeftina putovanja? Kako uštediti? Informacije iz svijeta putovanja, novosti o akcijama i popustima, savjeti, ponude.. Sve za vaše putovanje na jednom mjestu.
1 10


POREDAK SITE INFO UNUTRA VAN
 

 

Lista je prazna zbog jednog od sljedećih razloga:

Lista se temelji na ulaznim glasovima koje generiraju posjetitelji site-ova koji su prijavljeni na Top Listu. Poredak na listi se temelji na ulaznim glasovima koji se prikazuju u polju "UNUTRA" i to za period od zadnjih 20 dana, ne računajući današnji dan. Ako ste naišli baš u trenutku kada je lista za ovu kategoriju prazna znači da niti jedan site u ovoj kategoriji u zadnjih 20 dana nije dobio niti jedan glas. Na listi se objavljuju isključivo stranice koje šalju glasove na top listu. Morati ćete pričekati neko vrijeme dok ne stignu novi glasova na toplistu tj. dok se ne prikažu stranice koje su ih poslale.

Webmasteri: stavite link za glasanje na vidljivije mjesto na vašem siteu kako bi vaši posjetitelji bolje uočili link za glasanje; glasajte barem jednom u 20 dana za svoj site :)

Novi članovi: Dodaj svoj site na Top-lista.com!

POREDAK SITE INFO UNUTRA VAN
1. Peljesac, Orebic i Trpanj
Informativno - turisticki portal
1 12
2. Informacije o otoku Cresu
Smještajne, prometne i ostale turisticke informacije o Cresu
1 4
2,593 web stranica prijavljeno na listu
Zadnje osvježenje liste: 10.02.2016 12:45

Dodaj site | Izmjeni podatake o stranici